Labud L. Ražnatović, advokat

Pravni fakultet, Univerzitet u Beogradu: 1995-2000.
Pravosudni ispit: 2003.

 

Gospodin Labud Ražnatović ima iskustva sa parničnim, privrednim pravom i zakonom o radu. Radio je kao sudski pripravnik i sudski saradnik u Prvom osnovnom sudu u Beogradu u periodu od 2000-2004. godine. 2002. godine izabran je za predsednika Mladih pravnika Srbije i zadržao se na toj poziciji do 2008. Od 2006-2008. Labud je bio član Izvršnog odbora EYBA – Evropske komore mladih pravnika.

U periodu od 2004-2006. godine Labud je radio prvo kao pravni konsultant u Nacionalnom centru za državne sudove ( USAID-ov projekat vladavine zakona ), a zatim u ATOS Consulting, sigurnost & pristup pravdi u okviru programa finansiranog od strane UK-DFID. Tokom 2006-2007. godine Labud je angažovan kao pravni asistent i menadžer predmeta u ICTZ (Hag, Holandija ). U period od 2007- do 2010. godine radio je kao menadžer projekta u Međunarodnoj menadžment grupi koju je finansirala Vlada Kraljevine Norveške. U 2011. Labud je angažovan kao Viši pravni konsultant na projektu COWI/ Studije izvodljivosti i ESIA- Srpski gas i gasovod do Bugarske. Od 2010. godine Labud je postao deo naše advokatske kancelarije.

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.


Aleksa D. Ognjanović, pravnik                                       

Pravni fakultet, Univerzitet u Beogradu: 1995-2000.
Pravosudni ispit: 2003. 

 

Aleksa Ognjanović je veoma iskusan u parnici, obligacionom pravu, pravu intelektualne svojine i stvarnom pravu.  Aleksa je radio kao advokat pripravnik u advokatskoj kacelariji Srđana Radovanovića od 2000-2003. godine. Tokom 2003. i 2004. godine radio je u Pravnom odeljenju Vojne akademije u Beogradu. Od 2004-2006. Aleksa je radio kao pravni konsultant u Nacionalnom centru za državne sudove ( USAID-ov projekat vladavine prava ) I od 2006-2007. Kao pravni savetnik u SIS ( EAR-ov projekat ). U periodu od 2007-2012. godine Aleksa je obavljao poslove pravnog savetnika u okviru Međunarodne Menadžment Grupe. Od 2012. godine Aleksa je postao partner u našoj advokatskoj kancelariji. 

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.


Vesna M. Tripković, MBA, pravnik                                                    

Pravni fakultet,Univerzitet u Beogradu: 1999-2005.
Pravosudni ispit: 2003. 

 

Vesna je specijalizovana za radno pravo, privredno pravo, bankarstvo i finansije, poresko pravo, stvarno pravo, pravo intelektualne svojine,usaglašavanje sa propisima, ugovori itd. Za vreme studija  Vesna je radila za jednu od najvećih advokatskih kancelarija u Beogradu. Nakon diplomiranja počela je da radi u austrijskoj firmi za poreske konsultacije i posle manje od godinu dana promovisana je na mesto šefa pravnog odeljenja. U 2009. godini Vesna je završila MBA studije na Manhattan Institute of Management. Tokom svog radnog iskustva preuzela je aktivnu ulogu u Pravnom komitetu saveta stranih investitora i učestvovala je u kreiranju nekih pravnih regulativa u Republici Srbiji. Vesna je radila u vodećim kompanijama iz najrazličitijih oblasti i učestvovala u nekim od najvećih projekata u regionu, a neki od njih su:

ALPINE GmbH projekat: izgradnja mosta kod Beške 

ERIGONE projekat: finansiranje izgradnje centra nameštaja KIKA

AZVI projekat: izgradnja Žeželjevog mosta i izgradnja autoputa E-75, sektor Grdelička klisura

ANDRITZ HYDRO projekat: rekonstrukcija hidroelektrane Bajina Bašta, VIG Real Estate

SETEC-Kfw Razvojna banka projekat: rekonstrukcija infrastgrukture, vodovoda i kanalizacije u opštinama Republike Srbije

Grand Casino start up projekat, UNIQA Group, GOLDMAN SACHS GROUP Inc., COMMERTZ BANK- predstavništvo, ERSTE GROUP IMMORENT d.o.o, NEW YORKER, DEICHMANN, STIEFELKOENIG, VIP Mobile, ASUS, NOVOMATIC, DIHK- Nemačka komora industrije i trgovine

Vesna se prikljucila našem timu 2014. Godine

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.


Damjan Vasiljković  je sjajan mladi advokat iz Subotice. Pridružio se našem timu 2013. godine i od tada radi sa našim klijentima uglavnom na predmetima izvršenja. Damjan je poznat po svom profesionalnom odnosu sa klijentima i volji da se okonča svako otvoreno pitanje. Damjan već godinama predstavlja naše klijente pred srpskim sudovima i na taj način stekao ogromno iskustvo u parničnom postupku. Takođe ima visok nivo znanja iz ugovornog prava.

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

 


Luka Ražnatović je rođen u Beogradu 1992. godine gde je i stekao osnovno obrazovanje. Apsolvent je na Pravnom fakultetu u Beogradu. Luka je na praksi u našoj kancelariji i očekujemo da postane advokat sa kompletnim znanjem iz ugovornog prava, građanskog, kao i privrednog prava. Kao talentovani student dva puta je učestvovao na prestižnom takmičenju u besedništvu koje se održava na Pravnom fakultetu u Beogradu i osvojiio je Evropsku nagradu za mlade za izuzetan govor u vezi sa evropskim vrednostima i evropskoj budućnosti Srbije.