1. Privreda

Uzimajući u obzir široko iskustvo, naš tim ima kapacitet da pruži sveobuhvatne pravne usluge iz oblasti privrednog prava. Uz odlično poznavanje lokalnog i internacionalnog poslovanja i veliko iskustvo, Ražnatovic, Ognjanović & Partneri savetuju svoje klijente o najrazličitijim pitanjima iz oblasti privrednog prava. Naše dugogodišnje iskustvo u svim oblastima privrednog prava nam omogućava da pružimo podršku u bilo kojoj oblasti privrede.

2. Bankarstvo i Finansije

Iskustvo iz oblasti bankarstva& finansija smo sticali kroz rad u veoma zahtevnom regulatornom okruženju. Naš praktični pristup i veoma detaljno poznavanje zakonodavnog okvira, čije su izmene veoma česte, omogućava nam da uspešno rešavamo različita pitanja iz deviznog poslovanja, kao što su pre svega: korporativne pozajmice od domaćih ali i stranih pravnih lica, krediti poslovnih banaka, prekogranične finansijske transakije, kao i mnoga druga pitanja.

3.  Trgovina

Kako bismo odgovorili na visoke zahteve tržišnih uslova danas i pružili sveobuhvatnu uslugu klijentu, mi smo uvek u potpunosti upoznati sa poslednjim tržišnim novinama i spremni da izadjemo u susret svim potrebama klijenta.

4. Radni odnosi

Naš tim advokata je spreman da pruži najsveobuhvatniju uslugu koja se odnosi na sve aspekte radnopravnog odnosa (izrada ugovora o radu, izmena ugovora o radu, opštih i pojedinačnih pravnih akata, itd; savetovanje u vezi sa različitim zakonskim obavezama: diskriminacija, plaćeno odsustvo, preraspodela radnog vremena, bolovanje, prestanak radnog odnosa, višak zaposlenih, mobing i zlostavljanje na radu, rad na odredjeno vreme i sl.), uključujući i rešavanje pitanja rada i zapošljavanja stranih državljana. S obzirom da smo iskustvo sticali kroz rad za poslodavce iz najrazličitijih poslovnih delatnosti, koji zapošljavaju značajan broj zaposlenih, spremni smo da odgovorimo na svako pitanje našeg klijenta, imajući u vidu osetljivost odnosa izmedju poslodavca i zaposlenih.

5. Nepokretnosti i druga stvarna prava

Naš tim advokata pruža širok krug pravnih usluga koje se odnose na prava na nepokretnostima i drugim stvarnim pravima, uključujući savetovanje, pripremu ugovora, poreski tretman, hipoteku i druge terete, registracija i rešavanje sporova.

 6. Intelektualna svojina

Ražnatović, Ognjanović &Partneri su obučeni da pruže usluge iz oblasti registracije i zaštite prava intelektualne svojine (pravo na žig, dizajn, topografija integrisanih kola, patent, autorska prava)

 7. Poresko pravo

Ražnatović,Ognjanović& Partneri pružaju širok krug poreskih usluga: savetovanje u vezi sa poreskim tretmanom, usaglašavanje sa propisima, poreski postupci.

8. Rešavanje sporova

Uz najviše etičke standarde i brigu o integritetu klijenta, Ražnatović, Ognjanović& Partneri pružaju uslugu zastupanja na sudu zbog rešavanja nastalih sporova, pri čemu obezbedjuju najviši nivo stručnosti u toj oblasti.